Genieten | door Bernard Poolman

Als je zegt – Ik ben vreugde – en je ervaart dit als een gevoel van vreugde dan vraag ik je. – Wat de neuk? – op welke planeet leef je? Je eigen? Hoe durf je jezelf af te scheiden in deze zelf gecreëerde fantasie terwijl de wereld zo’n puinhoop is. Vreugde als energie en als gevoel is altijd zelfgecreëerd en vindt altijd plaats in totale afzondering op voorwaarden die jou de wereld laten accepteren zoals hij is zonder enige toetsing of activiteit.

Als je vreugde een fysieke actie maakt als het ‘levende woord’ dan is het niet langer vreugde als mentale masturbatie. Dan is het genieten als een fysieke ervaring waarbij twee of meer entiteiten zijn betrokken en dat kunnen mensen, dieren of dingen zijn. Alleen genieten is onmogelijk. Je kunt de illusie creëren in je bewustzijn en het vreugde noemen. Je kunt zelfs anderen ermee in laten stemmen dat jij vol van vreugde bent. Hoe het ook zij, echt is het niet en het laat leedvermaak toe. Zoals dit bestaat sinds de eerste hoegenaamde meester die met het concept van vreugde op de proppen kwam.

Stel jezelf de vraag hoe het kan dat je jezelf toestaat te gaan zitten mediteren waarin je een staat van genot als energie creëert en je zult zien dat het fundament altijd geld is. Je hebt geld nodig om jezelf in de één of andere vorm te kunnen afscheiden van de echte wereld zodat je in je zelfgecreëerde illusie kunt gaan zitten die je meeneemt ver van hier naar een geprojecteerde realiteit die alleen voor jou en op jouw voorwaarden bestaat. Een vorm van narcistisch dictatorschap waarin je bewust de gelijkheid van al het leven negeert zodat je in die staat kunt komen waar je zo van houd en waarin je je zo goed voelt helemaal alleen. En dan zijn er de meesters die claimen dat iedereen dit moet doen, zitten en genot creëren – neem het voedsel, het huis en het geld weg en je zult zien hoe snel genot verandert in smart. Zij die hun genot al in lijden hebben zien veranderen zullen hun mond niet opendoen want degenen die nog in de zalige staat verkeren zullen hen aanvallen en zeggen dat ze verliezers zijn die iets niet goed doen. Je moet je mond open doen en je uitspreken en dit misbruik stoppen dat je nog steeds toelaat. Leed is de partner van genot. Je bevind je nog in een staat van genot, draai nu het muntje om.

In leven is geen genot (nog niet) je kunt echter wel genieten.

Bijvoorbeeld:

Ik geniet van dit eten

Ik geniet van deze aanraking

Ik geniet van de hond

Ik geniet van schilderen en de tuin wateren

Ik geniet van de conversatie

Ik geniet van dit gezelschap

Er zijn veel dingen om van te genieten en dit genot mag niet zonder de toewijding naar het creëren van een wereld waarin een ieder gelijke toegang heeft tot genot. Dit genieten vindt altijd plaats in gewaar-zijn als adem. Op het moment dat je denkt, is het genot niet meer omdat je bent verplaatst naar de andere realiteit waar alleen jij bestaat en waar alles is onderworpen aan jouw dictatorschap. Genot bestaat alleen als bewustzijn niet in dit leven. Bewustzijn is alleen energie-geproduceerd door leven – het is niet leven het is een bijproduct dat teruggaat naar de bron en weer beschikbaar komt in een vorm waar leven van kan genieten. Bewustzijn maakte het het exclusieve domein van zelfbedrog. In bewustzijn bestaat het vermogen om jezelf compleet af te scheiden van het leven hier en alle schuld en schaamte voor wat wordt toegestaan op aarde. Pas op voor diegenen die genot onderwijzen, zij onderwijzen ook voorspoed, welvaart, geluk, heil en willen alleen je geld. In een gelijkgeldsysteem zal de noodzaak om een ander te bedriegen voor geld en overleven niet langer bestaan omdat genot er zal zijn voor iedereen.

De wereld is gegeven om allemaal van te genieten, sommigen hebben haar veroverd en tot de exclusieve ruimte van geld en bewustzijn gemaakt. Met gelijk geld zullen we een wereld creëren waar iedereen zichzelf kan en wil vermaken. De wereld zal dan een plek zijn om van te genieten. Niet als een gevoel, maar als een plaats waar genot een levend woord is.

Bestudeer het Desteni materiaal en Gelijk Geld (Equal Money) en maak deze wereld tot een plek waar iedereen van het leven kan genieten!!

Bernard Poolman

vertaald door Mike Lammers

 

1 thoughts on “Genieten | door Bernard Poolman

  1. Pingback: Genieten | door Bernard Poolman | Blogs @ UnsharedstoriesBlogs @ Unsharedstories

Plaats een reactie